«

»

Feb 15 2019

Print this Post

15 February, 2019 14:42

God se woord vir hierdie week

Hierdie week in die Leesrooster word ons gekonfronteer met die daaglikse keuse van hoe ons kies om te lewe. In Jeremia word diegene wat vertrou op menslike wysheid en krag, vervloek, terwyl diegene wat op God se weë vertrou, beskryf word as bome geplant word naby ‘n rivier, met groen blare en baie vrugte. In Lukas se weergawe van die Saligsprekinge is daar ‘n soortgelyke boodskap, behalwe dat die ontvangers van die seëninge en vloeke effens anders is. Dit is die armes, die hongeriges, en die wat ween wat geseën is, en die rykes, die voorspoedige, en die wat lag wat vervloek is. Natuurlik moet ons baie versigtig wees wanneer ons praat van God seën en vloek op sekere mense. In plaas daarvan poog die Skrif ons om gevolgtrekkings noukeuriger en ernstiger te beskou. Ons aksies, ons woorde, en selfs ons gedagtes, het gevolge. Hoe ons leef maak ‘n verskil in hoe ons die lewe ervaar.

Vertaal van Sacredise Daily Worship

Pew Leaflet – Epiphany 6 – 17 Feb.pdf

Permanent link to this article: http://www.stgeorge.org.za/2019/02/15/15-february-2019-1442/